25. elokuuta 2016

Soul cards


Sielukortteja, niitä olen silloin tällöin tehnyt. En tiedä ovatko nämä minun korttini ihan niitä mitä tuon nimikkeen alle kuuluu, ei varmaan, olen siis hakoteillä jos nimitän korttejani sielukorteiksi.

Haen kortteihin erilaisia tuntemuksia ja niiden pohjalta yritän luoda kollaasitekniikalla tuntemuksia, vahvoja sellaisia. Tuntemuksia, jotka tulevat jostain sieluni sopukoista ja tahdon niiden avulla ymmärtää itseäni.
En pyri tekemään Tarot-kortteja, en etsi asioita, joita minun pitäisi itsessäni vahvistaa, vaan pyrin korttien avulla purkamaan itsestäni jotain.
 

Kuvat tai kortit, miten vaan, ovat saaneet nimen, joka avautuu ainakin itselleni. Nyt tätä kirjoittaessani minulla ei ole kortteja tässä lähellä, jotta voisin tarkistaa minkä nimen esim. tämä kortti on saanut.Näiden korttien teko lähti oikeastaan siitä, kun aioin osallistua kollaasinäyttelyyn ja ensimmäisenä tuli mieleen paperikollaasi.
Näitä liimailin ensin ja näistä innostus kasvoi. Pinterestissä törmäsin kollaaseihin, joihin ihastuin suunnattomasti ja ne osottautuivat Soul cards-korteiksi.
Hain hiukan tietoa esim. onko korteilla jotkin tietyt mitat ja onhan niillä, nyt en kyllä niin tarkalleen muista mitkä ne on, joten jätän tällä kertaa avoimeksi.

Etsintä ja liimailu jatkukoon. Pidin tässä pitkän tauon ja jospa nyt kaikenlainen kortteilu taas vetää puoleensa.

6 kommenttia:

 1. upeita kortteja! Minäkin olen tehnyt noita joskus. Ne ovat koukuttavia ja toden totta niistä on mielenkiintoista lukea "rivien välistä" mitä ne kertovat omasta sielusta. Etenkin tuo ylimmäinen on tosi vaikuttava ja voimakas minun mielestäni. Hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :) Tuo ensimmäinen onkin varsinainen kortti, nuo alla olevat on paperikollaaseja, sellaisia harjoitus juttuja.

   Poista
 2. Upeita todella ja puhuttelevia aiheita. Minua puhuttelee tuo ylin erityisesti. Kaunis sielu sinulla :D
  Minäkin olen tenyt kortteja. Näihin koukuttuu todellakin.
  Tässä linkki https://get.google.com/albumarchive/113628267065118601029/album/AF1QipMIm_WG3INuBAvR7FZG91jcXmF_J9MWcMfivAZA?source=pwa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kortti puhuttelee, sillä sen olen tehnyt niiden mittojen mukaan, siis ns. oikea kortti. Jälkimmäiset ovat niitä kollaasi harjoituksia, joista nuo sielukortit lähtivät.
   En saanut tuota linkkiä auki :(

   Poista
 3. Upeita ovat. Niissä näkyy sielun syvyys

  VastaaPoista