13. maaliskuuta 2013

Klovni Matt-Tilda, ATC-kortti


" Klovni Matt-Tilda "

Tämä on taas niitä yhdenlaisia kokeiluja, ei niin rajua kuin eilen. 

Lehdestä leikkaisin kasvot ja niistä muotoutui klovnille kasvot ilmeineen. Käytin tusseja ja värikynää sekä akryyliväriä.

On jotenkin helpompi lähteä viemään korttia eteenpäin, kun on jotain konkreettista, mitä voi muokata, välittämättä lopputuloksesta. Työn päälle voi vetää valkoisen peittävän maalin tai liimata paperin, jos se menee ns.pieleen.

9 kommenttia:

 1. Ilme on erilainen, täytyy sanoa näin.Mutta tekotapa on mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 2. Minussa asuu pieni klovnipelko....

  VastaaPoista
 3. Mainio! Tuon näköinen "otus" voi tehdä ihan mitä vain, ei päätä ei häntää sen tekemisillä.

  VastaaPoista
 4. Tämä oli kokeilua, mutta ihan hauska oli tehdä. Nousin viime yönä sitä vielä viimeistelemään, yö antaa sopivaa tunnelmaa;)

  VastaaPoista
 5. erikoisia, todella upeita kortteja, eilinen ja tämä. eilinen kyllä oikeesti on vähän pelottava mutta hienosti tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja;) Kyllähän se tais olla hieman...hmmm. Uskaltaako tuota lapselle näyttää, kun meinasin näitä pitää sellaisina tarinakortteina, joista mummeli kertoo niitä viihdyttäviä juttuja;)

   Poista
 6. ...Onpas täällä hienoja kortteja, tykkään tyylistäsi. Minulle ATC-kortit ovat taidetta, ihan sitä mitä itse haluaa tehdä ja vaikka kuinka hulluja sen parempi;)
  Jatka samaan malliin:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Silkku;) Olen vasta innostunut näistä ATC-korteista ja menen laidasta laitaan. Onhan minulla esikuvia esim. Silkku ;),töitäsi olen käynyt ihailemassa ja siitä sain kipinän kokeilla myös itse tähän tyyliin;)Mihinkähän tämä hulluus vie!

  VastaaPoista