9. maaliskuuta 2013

Kansio ATC- korteille

Kansio piti saada ja kun kävin ruokakaupassa, niin lehtihyllyllä pisti tämä silmään.Laspsille tarkoitettu muovikansio ja koska mukana tuli noita Angry Birds kortteja, niin piti ostaa kaksi kansiota,  toinen tietenkin pikku Jerrelle. Poika sai 12 korttia, mutta en oikein tiedä haluaako noita kortteja edes kerätä, ikää on vasta 3v.Kansissa oli taskut, joihin voi tehdä isot mieleiset kansipahvit kuvineen.
Muovitaskullisia sivuja on 12, joten siihen mahtuu 108 korttia.
En laittanut kaikkia tehtyjä ATC-kortteja taskuihin, vain viimeisimmät, niitä tuli kolmen sivun verran.

Kunhan tulee kaupunkiin asiaa, niin pitää katsastaa nuo keräilykansiot, sillä olisi hyvä saada myös vaihtokorteille omansa.
Jos tämä kansio tyyppi tuntuu hyvältä, niin ostan sitten vielä kolmannen, saapa Jerre uusia kortteja myös kansioonsa.


7 kommenttia:

 1. Tuommoinen pitäisi löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan käytännöllinenhän tuo kansio on. Pikkaisen kun tuunailee, niin saa ihan omannäköisen;)

   Poista
 2. samaa ajattelin kuin maca:) muiden kortit on sellaisissa isommissa kansioissa mutta omille tuo on kätevä:) Kiitos vinkistä ja tosi kauniita kortteja kansiossasi näkyy olevan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan voisi olla varalta useampi, ei niin mahdottomia maksanut ja sivut pysyy kohillaan. Tiiä sitten miten kestävä on. Kyllä noita kortteja ihan mielellään katselee ja suurin osahan on tehty lehtikuvista. En ostele materiaalia, en ainakaan vielä, yritän pitää tämän harrastuksen mahdollisimman minimissä rahan suhteen. En ole koskaan ollut innokas korttien tekijä, mutta nämä ATC-kortit ovat vieneet tässä vaiheessa jo pikkusormen.

   Poista
 3. Mulla on iso, normaali kansio ja siinä keräilykorttitaskut. Nyt itseasiassa saatujen korttien määrä on niin valtava, että piti alkaa tekemään laatikkoa niille. Pitää jossain vaiheessa hommata kansio niillekin, toinen siis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä pian kerääntyy isot määrät, varsinkin jos on pitempään harrastanut, niitä vain pakkaa tupsahtelemaan harva se päivä;)

   Poista
 4. WAU! Kiitos vinkistä! Mä olen yrittänyt etsiä netistä noita keräilykansioita, mutta mistään ei löydy. Tuohan on hyvä idea!!! Sulla on hienoja kortteja! Voitaisko tehdä vaihtokauppoja jossain vaiheessa. Mulla on kortit nyt vähän vähissä mutta käy tsekkaamaassa Kristallihelmi.blospot.fi-blogiani ;)Aloitin vasta juhannusviikolla tän harrastuksen...

  VastaaPoista